Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hysterka Trusovová trpí: Její krasobruslařská láska musí do armády!

Autor: ptr

Krasobruslařská hvězdička Alexandra Trusovová (17) čelí další ráně. Jen co se dostala na veřejnost její láska s kolegou Markem Kondraťukem (18), tak má na nějaký čas utrum. Mladý krasobruslař byl totiž povolán na vojnu a tak se zamilovaný pár nějaký čas bude vídat výrazně méně než v poslední době.

Trusovová, která se nejvíce proslavila hysterickou scénou na olympiádě v Pekingu, tak musí zkousnout hodně hořkou pilulku. Jen málo věcí zasáhne zamilovanou dívku více, než skutečnost, že její milý musí pryč. Mark, který trénoval pod hlavičkou armádního klubu CSKA, narukoval s dalšími 38 mladými sportovci.

„Mezi rekruty jsou zástupci 16 olympijských sportů, včetně biatlonu, veslování, běhu na lyžích, boxu, nebo třeba cyklistiky. V nadcházejícím týdnu absolvují řadoví vojáci »kurz pro mladé bojovníky«, což je 40 hodin taktického, požárního a inženýrského výcviku.

Vojáci budou studovat obecné vojenské předpisy, vojenskou topografii, skládat zkoušky z fyzického a bojového výcviku, plnit standardy pro NBC ochranu a zajištění bezpečnosti vojenské služby,“ uvádí se v oficiálním prohlášení armádního klubu.

4. června pak v Samaře uspořádala pobočka CSKA poprvé v historii města a regionu slavnostní ceremoniál složení vojenské přísahy vojáků všech pěti poboček Centrálního armádního sportovního klubu, které v Rusku existují.

Zamilovaný pár má ale přece jen štěstí. Mark by měl podle informací agentury TASS sloužit v městě Balašicha, které je předměstím Moskvy. To by mělo znamenat, že se mladí milenci budou moci vídat alespoň občas.

Krasobruslařka Trusovová trpí, její láska Mark Kondraťuk musí na vojnu.
Krasobruslařka Trusovová trpí, její láska Mark Kondraťuk musí na vojnu.