Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pljuščenko angažoval hysterku Trusovovou: Po amoku na OH do lední revue!

Autor: ptr

Ruští sportovci netuší, kdy se opět budou moci zúčastnit mezinárodních soutěží a tak hledají nové možnosti. Krasobruslařka Trusovová (17) po šíleném výbuchu na Olympijských hrách hledá štěstí v lední revue. Šanci ji dal legendární Jevgenij Pljuščenko (39), který jí obsadil do své show!

Její emocionální výbuch šokoval svět. Po zisku stříbrné medaile na olympiádě v Pekingu přišel místo radosti pláč a nadávky. Alexandra Trusovová obviňovala ze svého »neúspěchu« trenérku, kterou není nikdo jiný než démonická Eteri Tutberidzeová. K té se mladá krasobruslařka vrátila poté, co ji jednu sezonu trénoval právě Pljuščenko. Nyní se tedy spojení s blonďatou legendou obnoví.

Jeden z nejslavnějších krasobruslařů ukončil závodní činnost již před lety a nyní se věnuje pouze svým exhibicím, na kterých stále okouzluje davy svou ladností a uměním. Velký fanoušek ruského prezidenta Putina se vyžívá v luxusu a je držitelem hned několika státních vyznamenání.

Plánovaná show se má uskutečnit 16. dubna v Ledovém paláci, který se nachází v Petrohradu. Hlavní hvězda slibuje velkolepou podívanou. „Na naší ledové show bude horko! To vám slibuji! Budou i překvapení! To vše v naší ohnivé kompozici!“ Prezentoval slavný krasobruslař na Instagramu.

Plujščenko anagžoval do své show hysterku Trusovovou.
Plujščenko anagžoval do své show hysterku Trusovovou.