Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hokejista Tlustý vlezl do chomoutu: Svatební 13. komnata!

Autor: ptr

Býval hvězdou v nejslavnější hokejové lize světa, ale zradilo ho zdraví. Po těžkém úrazu byl nucen ukončit svou hokejovou kariéru. Nyní je Jiří Tlustý (34) opět šťastný. Po dlouholeté známosti si vzal svou milovanou partnerku Soňu za manželku a na svatbě se to hemžilo slavnými hosty.

Symbolicky jen pár hodin po svatbě běžela na České televizi zpověď bývalého hokejisty v pořadu 13. komnata, kde objasňoval zdravotní problémy, které ho dovedly až k ukončení aktivní kariéry. V předtočeném pořadu už byla v té době přítelkyně Soňa titulována jako manželka. Produkce tedy velmi dobře věděla o chystaná veselce a vše bylo vyladěno do posledního detailu.

Samotná svatba probíhala na oblíbeném statku ve Všeticích, což je vesnička cca 35 kilometrů jižně od Prahy. O vřelém vztahu sportovců k této destinaci hovoří celkem jasně skutečnost, že jen pár dní před Tlustým zde svůj velký den slavil i fotbalista Václav Kadlec.

Jiří Tlustý jako rodák ze Slaného patří do známé kladenské party a to se samozřejmě odrazilo i na skladbě hostů. Mezi pozvanými nechyběli kamarádi z hokejové komunity jako například Jakub Voráček nebo gólman Ondřej Pavelec, kteří se s Jirkou znají od útlého dětství, a tak si s ním na jeho velký den dali hned na začátek panáka. A jistě nezůstalo u jednoho...

Svatba hokejisty Jiřího Tlustého
Svatba hokejisty Jiřího Tlustého