Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Pastrňák pařil na lodi i v baru: Oslavy státního svátku!

Autor: ptr

Hokejový kouzelník David Pastrňák (26) má konečně po sezoně a tak přišel čas pro radovánky. Po pořádných oslavách bronzové medaile z mistrovství světa se nyní naskytla možnost »zapařit« i ve Švédsku, kde tráví čas se svou láskou Rebeccou (27). Jeho přítelkyně je tu doma a tak je samozřejmé, že se pár odvázal při oslavě státního svátku.

Významný den pro Švédsko, který připadá na 6. červen, se nazývá Státní svátek Švédského království. Na tento den připadá hned několik významných událostí z dějin této země. V minulosti se v tento den kromě vyvěšování vlajky velké oslavy nekonaly. Švédové však chtěli mít příležitost, kdy by mohli oslavovat vlastní národ a zemi. V posledních deseti letech se tak oslavy národního dne ve Švédsku rozproudily.

Letos se oslav zúčastnil i jeden z našich nejlepších hokejistů David Pastrňák. Přímo v hlavním městě Stockholmu se projížděl s přáteli na lodi a následně se připojili k mohutné párty v jednom z podniků na pobřeží zálivu Saltsjön. Nechyběly dýmovnice, taneční parket i nějaký ten alkohol. Prostě si společně se svými švédskými přáteli užíval života. „Čech slaví státní svátek ve Švédsku,“ poznamenal kamarád, se kterým to rozjížděl v rytmu hudby na vyvýšené plošině nad zbytkem tančících lidí.

David Pastrňák slavil s přítelkyní a přáteli svátek ve Švédsku.
David Pastrňák slavil s přítelkyní a přáteli svátek ve Švédsku.