Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Barák za 26 mega. Bouřlivák Kyrgios si pořídil luxusní sídlo

Autor: pl

Na kurtu je znám především pro svou výbušnou povahu. I přes kontroverze si ale australský tenista Nick Kyrgios (27) dokázal svým umem vydělat na překrásnou nemovitost v Sydney. A kolik, že stála? Celkově za ni dal téměř 26 milionů korun.

Součástí přepychového domu jsou například tři ložnice, dvě koupelny, posilovna, bazén nebo balkón s nádherným výhledem na město. Proč si vlastně rodák z Canberry pořídil dům? Aby mohl být častěji se svou přítelkyní Costeen Hatzi (22), která v Sydney žije.

Svatba na obzoru?

Něco podobného se ale tušilo. Už v květnu deník Daily Telegraph informoval o tom, že si Kyrgios vyčlenil peníze na sídlo v Sydney. I když spolu oba randí jen několik měsíců, už uvažují o svatbě.

Kromě zmíněných věcí je dům rozdělený na dvě patra. Má integrovanou, lesklou kuchyni s moderním interiérem a dřevěnými prvky. Kyrgiosovi se budou hodit především dvě parkovací místa na jeho Teslu v zelené barvě za více než dva miliony korun a Dodge Challenger, který je ve stylu filmu Rychle a zběsile. Pokud se s Costeen ožení, bude s největší pravděpodobností potřeba rozšířit parkovací místa minimálně o jedno.

Tenista Nick Kyrgios s přítelkyní
Tenista Nick Kyrgios s přítelkyní