Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Puskarčíková baví fanoušky: Její italský přítel chytá české návyky

Autor: sm

Bývalá biatlonistka Eva Puskarčíková vedle svého italského přítele jenom září. Momentálně si dopřává čerstvého vzduchu v jeho rodné zemi a fanoušky baví pravidelným přísunem videí a fotek z běžného života na vesnici. Kromě nošení sena a péčí o zvířata ale nevědomky ukázala také jeden detail, díky kterému mají její fanoušci jasno: Tvůj Thomas už je »náš«!

Začalo to češtinou, pokračovalo oblíbeným nealkoholickým pivem, a teď už nejspíš Thomas Bormolini nadobro přilnul k tuzemským zvykům. Puskarčíková na sociálních sítích ukázala, jak bývalý italský biatlonista po ránu chystá kaši a na záběru také odkryla jeho celkový outfit. Nešlo si tak nevšimnout, že Bromolini u sporáku stojí oděn tak trochu »po česku«. Na nohy si totiž obul jednoduché žabky, ve kterých měl navíc ještě ponožky. 

„Pár všímavých, už je skoro jak náš,“ vrátila se ještě Puskarčíková k obutí svého přítele poté, co ji na tento detail začali upozorňovat fanoušci. Jen máločím totiž asi Češi prosluli ve světě více, než pivem a ponožkami v sandálech.

Skoro to tak vypadá, jako kdyby Bormolini po pár měsících vedle své české krásky a několika návštěvách jejího rodiště rezignoval na pověstný italský styl a zvolil raději pohodlí. 

Puskarčíková zábavnými videi se svým přítelem baví fanoušky pravidelně, a jak je na nich vidět, bývalí špičkoví biatlonisté se dokonale doplňují.

Seznam se: Puskarčíková prozradila oblíbený seriál, počet tetování a tip na rande
Video se připravuje ...