Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Puskarčíková seznamovala rodiče s rodinou italského přítele: Na jazykovou bariéru vyzrála!

Autor: sm

Jednou to přijít muselo! Zatímco Eva Puskarčíková byla v Itálii u svého přítele jako doma, na setkání rodičů dosud nedošlo. Až do tohoto týdne. Maminka a tatínek Thomase Bormoliniho totiž dorazili do Česka a tak bývalá biatlonistka chtěla rodičům přítele představit ty své a taky ukázat něco z tuzemských kras. Dění průběžně sdělovala fanouškům, které tím tradičně pobavila...

Vyhlídky rozhodně nebyly ideální. Počasí Puskarčíkové nehrálo do karet a jazyková bariéra taky moc ne. Nakonec ale nebylo nejhůř. Jednou z věcí, které si pro maminku a tatínka Thomase připravila bylo opekání. A jak se Eva později pochlubila, právě během něj obě strany zjistily, že rozdílný jazyk rozhodně žádný problém.

„Skončilo to zmizením půlky slivovice. Je zajímavé, že jazykové bariéra rázem jakoby nebyla,“ smála se. Během dalšího dne už bohužel do plánů znova promluvil déšť.

Na druhou stranu, rodiče Thomase se nejspíš stejně nejvíc těšili na setkání s Evinou rodinou, kterou odteď budou moci v Česku kdykoliv navštívit a poznávání českých krás dohnat. A pokud by hrozilo, že do plánů zase promluví počasí, pak je ve hře stále možnost potkat se ve slunné Itálii.

Sbližování rodičů proběhlo také u ohně
Sbližování rodičů proběhlo také u ohně