Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nezmohla se na víc než ANO! Přítel Puskarčíkové si pro ni nachystal překvapení

Autor: sm

Olympijský hry v Číně sice podle některých sportovců nejsou úplně veselé, ale biatlonistka Eva Puskarčíková se chmur bát nemusí. Pokaždé, když je to jen trochu možné, tráví česká reprezentantka čas se svým přítelem Thomase Bormolinim, jenž před Puskarčíkovou při večeři v jeden moment dramaticky otevřel krabičku, které Češka nedokázala říct ne!

Biatlonistka Eva Puskarčíková srší zamilovanosti i během Her v Pekingu, kde reprezentuje Českou republiku, zatímco její přítel Thomas Bormolini závodí za rodnou Itálii. Navzdory tomu, že se pro oba jedná tak trochu o „pracovní cestu“, dokáží si program zařídit tak, aby spolu vždy mohli strávit alespoň nějakou chvíli.

Do pondělního biatlonového závodu žen nicméně Puskarčíková neodstartovala, a tím víc přišly vhod žerty jejího italského přítele. Ten si během večeře nachystal pro půvabnou blondýnku krabičku, kterou před ní s dramatickým výrazem otevřel. 

Namísto snubního prstýnku se sice v papírovém boxu schovávaly pouze hranolky, ale ani těm biatlonistka nedokázala říct ne: „Ano, ano!“ křičela s pobaveným nadšením.

Puskarčíková se nezmohla na více, než ANO!
Video se připravuje ...

„Obvykle říká ano, říkali. Tak jsem to zkusil,“ dopsal Bormolini k videu, na které Puskarčíková moment zaznamenala. Nahrávku sdílela na svém instagramovém účtu i sama biatlonistka. „Abych nebyla smutná, že nezávodím, tak si ze mě pro změnu dělal prdelky,“ okomentovala video.