Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hancko svou hrubkou vyřadil Spartu z Evropy: Dojemná útěcha od Plíškové!

Autor: ptr

Nejraději by se neviděl. Čtvrteční večer v norském Stavangeru přinesl Dávidu Hanckovi (24) jeden z nejhorších momentů kariéry. Po jeho fatální chybě v závěrečných minutách přišla Sparta, kterou navíc vedl s kapitánskou páskou na ruce, o evropské poháry. Drobnou útěchou mu mohl být alespoň vzkaz manželky Kristýny Plíškové (30), která mu okamžitě veřejně vyjádřila podporu.

Své životní lásce věnovala příspěvek na Instagramu, kde se vzájemně tulí u vodní plochy a fotku doplnila písní Marka Ztraceného s názvem „Naše cesty“. Tu nezvolila náhodně, ale pro její výstižný text, který se hodí k aktuální situaci sparťanského stopera.

„Naše cesty rovný, anebo klikatý, všechno bude dobrý, jsme jenom já a ty. Křičíš, že chceš ještě, že nejsme ztracení,“ zní slova populární písně. A Hancko po včerejšku kráčí po pořádně klikaté cestě. Naštěstí pro něj se hněv fanoušků po letech neúspěchu snáší především na vedení letenského klubu. Navíc Hancko předvádí stabilně slušné výkony a mezi fanoušky je tak poměrně oblíbený a podporu dostal ihned po utkání i od týmu a trenéra.

Nyní je tedy na něm, aby se z této chyby poučil a použil ji jako motivaci pro své budoucí výkony. Pokud bude patřit k lídrům a tahounům mužstva, tak mu bude jistě odpuštěno. A „všechno bude dobrý“.

Obrovská chyba Hancka s Holcem! Podívejte se, jak Sparta přišla o Evropu
Video se připravuje ...