Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vémola s Lelou jsou svoji! Svatba s holubicemi i opicí, oddal je Krampol

Autor: pl

Už jsou svoji! Zápasník MMA Karlos „Terminátor“ Vémola (37) si vzal svou přítelkyni Lelu Ceterovou (33) ve velkém stylu. Na Občanskou plovárnu v Praze přijel parníkem a jeho překrásná žena limuzínou. 

Nevěsta se dle tradice chystala doma ve Vémolandu . „Už se tu pomalu schází kamarádky, rodina, známí. Já jsem ještě v pyžamu,“ ohlásila časně ráno na instagramu Lela, která se pro svůj velký den vyspala do krásy. „Od dvanácti budu mít líčení, od tří odsud pojedeme,“ prozradila svůj program. „Kdybych řekla, že nejsem nervózní, lhala bych,“ netajila se.

To Karlos se na místo určení dostavil stylově parníkem. Hodinu a půl před obřadem odstartoval se svými parťáky svou rozlučku se svobodou, která proběhla přímo na Vltavě. Jedním z pozvaných byl třeba herec Sagvan Tofi , který dorazil pochopitelně sám, protože... „Řeklo se bez bab,“ prozradil Karlos Blesku. Šlo tedy o čistě pánskou jízdu. Dalším z »námořníků« byl i svědek ženicha Ivo Rittig

To nejlepší z Vémolovy svatby. Gratulace, vystoupil Rytmus a Lela dostala danajský dar
Video se připravuje ...

Své »ano« (a Karlosovo »určitě ano«) si snoubenci řekli s kratičkým zpožděním. Čekalo se totiž na nevěstu. Ta k oltáři na molu nad Vltavou přišla v doprovodu svého tatínka za zvuku písně z filmu Lví král. Přivítal je překvapivý oddávající  - herec Jiří Krampol , který pronesl dojemnou řeč. 

Když si novomanželé vyměnili prstýnky a políbili se, vypustili do nebe dvě holubice. „Poprvé a naposled. Moje největší životní vítězství!,“ komentoval vzápětí velký krok Vémola pro Blesk.cz.

Snoubenci veselku označili za svatbu století a Vémola na ní opravdu nešetřil. Hostinu započala série hudebních vystoupení s Bohušem Matušem či Rytmusem .  Jeho nevěsta pak dostala jako svatební dar makaka Johnyho. „Myslím si ale, že Lela nebude zdaleka jediná, kdo dneska bude z této svatby odcházet s opicí,“ okomentoval to vtipně Vémola, aby vzápětí vyznal své novomanželce lásku.

Pro hosty byl mimo spektakulární slavnostní tabule připraven také kolotoč nebo noční ohňostroj, který rozsvítil nebe nad Vltavou.

Pro novomanžele Vémolovy zarapoval Rytmus. "Jebem na to"
Video se připravuje ...