Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tragické úmrtí trenéra celebrit Jindry (†33): Zemřel během vyjížďky na kole

Autor: sm

Miloval crossfit a před rokem se radoval z nového silničního kola. Právě projížďka na něm se stala kouči slovenskému kouči Jindřichovi T. osudnou. Jeho kolega z fitka nyní promluvil o detailech nehody, která stála mladého trenéra život.

„Pamatuju si, jak se před rokem těšil z nového silničního kola,“ zavzpomínal podle Čas.sk Jindrův kolega a majitel fitka Róbert. Bohužel právě jedna z projížděk skončila tragicky.

„Myslím si, že jezdil pro zábavu a moc ho to bavilo. Byl na cyklovýletě s kamarády, trenéry a některými členy gymu. Při sjezdu z Bílého kříže jel mezi prvními a nezvládl řízení,“ popsal Róbert detaily havárie, při které vyhasl Jindrův život.

Jindřichův kolega tvrdí, že v osudný moment měl určitě nasazenou přilbu, protože mu ji později při záchraně sundávali. Zprvu si přitom všichni mysleli, že těžký karambol trenér přežije. Bohužel ale ani přivolaný lékař nedokázal milovníkovi sportu pomoci.

„Mohu potvrdit zásah záchranářů, které jsme vyslali na pomoc cyklistovi. Údajně spadl. Bohužel, po neúspěšné kardiopulmonální resuscitaci musel lékař konstatovat smrt,“ řekla k události mluvčí záchranářů Alena Krčová.

Mezi klienty zesnulého trenéra patřily i známé osobnosti. Jednou z nich je například slovenský model a herec Krištof Kralik, který svému kouči věnoval dojemný příspěvek na sociálních sítích: „Kamaráde můj zlatý, počkej na mě tam nahoře na baru s předtréningovečkou. Odpočívej v pokoji,“ připsal ke společným fotkám.

Kouč Jindra miloval crossfit a jízdu na kole. Ta se mu nakonec stala osudnou
Kouč Jindra miloval crossfit a jízdu na kole. Ta se mu nakonec stala osudnou