Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Brutální vražda ex-přítelkyně (†56). Fotbalista ji ubil kladivem!

Autor: pl

Jako scéna z hororu. Přesně tak proběhla vražda Alessandry Matteuzziové (†56), kterou zabil její bývalý partner a fotbalista Giovanni Padovani (27), který doposud hrál v italské Serii D. Jak žena zemřela? Padovani ji surově ubil kladivem! Děsivou scénu navíc slyšela sestra oběti v telefonu.

Celý případ je o to mrazivější, že několik týdnů před tragédií nahlásila Matteuzziová svého někdejšího přítele na policii. Důvod? Kvůli stalkingu. Nejednalo se tak o zabití v afektu, ale o předem připravenou, chladnokrevnou vraždu.

Padovani opustil svůj klub Sancataldese na Sicílii před pohárovým utkáním, jako důvod náhlého odloučení uvedl osobní problémy. Po dotazu, jestli se může vrátit k týmu, ho mančaft odmítl. Vydal se tedy směr Bologna za Alessandrou, která se živila jako obchodní zástupkyně v módním odvětví.

Křik během hovoru

Když šla domů, telefonovala si se svou sestrou Stefanií, která následně slyšela její křik. Podle informací italské policie Padovani přepadl svou někdejší partnerku u vchodu do paneláku. „Začala křičet: ,Ne, Giovanni, ne, prosím, pomoz mi,“ vyprávěla Stefanie v slzách tamní televizní stanici.

„Byla jsem na telefonu. Okamžitě jsem zavolala policii, která hned přijela, ale nestačilo to. Mezitím ji ubil kladivem. Bydlím od jejího bydliště 30 kilometrů.“ Policie uvedla, že použil také baseballovou pálku. Sousedi potvrdili, že se ho Alessandra bála. V lednu třeba ve vzteku rozbil nádobí a světlo. Dnes už bývalý obránce byl zatčen pro podezření z vraždy s přitěžujícími okolnostmi a je držen ve vazbě.

Padovani ubil svou přítelkyni Alessandru kladivem. Kromě toho ji mlátil ještě baseballovou pálkou
Padovani ubil svou přítelkyni Alessandru kladivem. Kromě toho ji mlátil ještě baseballovou pálkou