Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tajemství Nedvědova »hříšného tance«: S kým na videu dováděl?

Autor: sm

Sociální sítě zaplavilo video, na kterém někdejší fotbalová hvězda a vicepremiér Juventusu Pavel Nedvěd tančí v dobré náladě s polonahými slečnami. Podle tvrzení jeho partnerky Dary Rolins jde o záležitost, která je dva roky stará. Kdo jsou ale krásné »neznámé«, které po boku Pavla tančí? Odpověď je snazší, než se zdá!

Na videu, které v pondělí začalo rotovat napříč sociálními sítěmi, je »Grande Paolo« ve společnosti tří polonahých žen, se kterými se evidentně dobře baví. Jednu z nich ale jeho fanoušci neviděli v Nedvědově společnosti poprvé.

Půvabná blondýnka, která je na videu částečně schovaná za rozdováděným viceprezidentem Juventusu, je totiž Lucie Anovčínová. Vášnivá milovnice koní a také Pavlova bývalá partnerka, se kterou randil ještě předtím, než se stal partnerem Dary Rolins.

Tuto skutečnost potvrdila svým komentářem i sportovní moderátorka Inna Puhajková: „Na videu vidím expřítelkyni Lucii Anovčínovou, takže tipuji, že je video tak 2 roky staré.“

A soudě podle vyjádření samotné Dary Rolins, Puhajková svůj odhad trefila naprosto přesně. „Každý máme minulost. A ta Pavlova je v rámci jeho soukromí až nudně ukázková. No co, tak má jako správná hvězda taky nějakej průser,“ řekla pro Super.cz Dara, podle které je video opravdu dva roky starou záležitostí.

Co na to Anovčínová?

Samotný Nedvěd se k videu nevyjádřil a ani Juventus taneční kousek svého viceprezidenta zatím nijak nekomentoval. Samotná Anovčínová si ale evidentně z úniku videa těžkou hlavu nedělá. Ve stejný den, kdy se záběry divokého tance začaly šířit, totiž její kamarádka Ester Berdychová sdílela společnou fotku, na které obě hýří úsměvem...