Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nedvědova láska Dara Rolins: První slova o konci v Juventusu!

Autor: sm, ves

Rozhodnutí, které řadě fotbalových fanoušků zlomilo srdce. V pondělí večer vyšlo najevo, že vedení Juventusu rezignuje a mezi lidmi, kteří v klubu končí, je i legendární český fotbalista Pavel Nedvěd (50). Ten v čele »Staré dámy« pracoval dlouhých 12 let a jeho italská štace stála i za tím, že si padl do noty se svou současnou partnerkou Darou Rolins (49). Ta teď poskytla Blesku exkluzivní vyjádření.

„Jsme partnery v životě, ne v práci. Komentovat jeho pracovní rozhodnutí mi nepřísluší. Z pohledu jeho partnerky můžu jen konstatovat, že nejde o překvapivé či nečekané rozhodnutí. Když odstoupí šéf, jeho vojsko ho celkem přirozeně následuje,“ řekla pro Blesk Dara, podle které je to projev loajality. Sama ale nevidí situaci tak černě, jak se na první pohled jeví řadě fanoušků, kteří si jsou vědomi, že »Grande Paolo« pro italský klub dýchal.

„Jak se říká, když něco končí, něco jiného začíná, anebo všechno zlé je k něčemu dobré. Nejde o žádnou tragédii, jen přirozený vývoj věcí. Z pochopitelných důvodů bude Juve v Pavlově srdci navždy, jde o dvacetiletý vztah, hromadu vítězství, titulů. Je myslím naivní domnívat se, že tím krom jedné velkolepé éry něco končí,“ přiznala zpěvačka, která zároveň zodpověděla otázku, kterou si mnoho lidí začalo po Nedvědově rezignaci pokládat: Znamená konec v klubu také konec života v Itálii?

Dara Rolins už je v Nedvědově rodině! Jak ji přijaly děti?
Video se připravuje ...

„Pro nás se nic nemění. Jeho domov je nadále v Itálii stejně jako tady, v Praze s námi. A pracovních nabídek má už teď hromadu, takže je jen na něm, kde a kterým světovým směrem eventuálně upře svou pozornost. Nic nás netlačí, neomezuje, jdeme dál. Prostě život,“ uzavřela pozitivně zpěvačka legendárního hitu Zvonky štěstí.

Nad Nedvědem se v Juventusu sbíhala mračna delší dobu, ostatně jako nad všemi ve vedení severoitalského klubu. Na vině byly nesrovnalosti v účetnictví, a v kuloárech se špitá o tom, že finanční lévárny se děly i kolem fotbalové superstar Cristiana Ronalda v době, kdy v Turíně hrál.

Dara Rolins se vyjádřila k rezignaci svého partnera ve slavném italském klubu
Dara Rolins se vyjádřila k rezignaci svého partnera ve slavném italském klubu