Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ronaldo na MS válí, doma ale má peklo: »Švagrová« útočí na Georginu!

Autor: Petr Němec

Taková »normální« rodinka! Táta v base za drogy, dcery rozhádané do krve. Do kypré družky fotbalové megahvězdy Cristiana Ronalda (37) Georginy (28) se zostra pustila její sestra Patricia (34).

Cristiano si v Kataru už střihnul rekord, když jako jediný muž v dějinách vstřelil branku na pěti světových šampionátech. Zato doma se mu to pekelně hašteří!

Jako bezdomovec

Buď je fakt na huntě, nebo se pokouší přisát na movitou ségru, která se podle ní má vedle miliardáře Ronalda jako prase v žitě. Cristianova nastávající švagrová Patricia Rodríguezová se svěřila španělskému kanálu Telecinco, že už tři roky žije jako bezdomovec. Čili od smrti společného otce Jorgeho (matku má každá jinou), jenž bručel jedenáct let v arestu za pokus o pašování kokainu.

„Jsem na mizině, a sestra mi nepomáhá. Nejvíce mě to bolí kvůli mým dětem, ne kvůli mně. Koneckonců, já s kouskem chleba vyjdu, ale moje děti, které jsou její synovci?“ útočí veřejně Patricia. Aby si vzápětí drobet protiřečila.

Dej mi balík

„Nabídla se, že zaplatí svým synovcům školu a oblečení. Odpověděla jsem jí: Ne, dej mi 5000 eur měsíčně  (122 000 Kč), já chci platit všechno sama. Čekám dodnes,“ vykládá Patricia. Takže si »modelíně« Georgině řekla o víc než dvojnásobek průměrného platu, který ve Španělsku činí 49 700 korun! A nechce, aby jí kecala do toho, za co je utratí...

Portugalsko – Ghana: Kuriózní závěr, brankář si nevšiml Williamse, Ronalda braly mdloby
Video se připravuje ...