Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kvitová po úvodní výhře na Australian Open: Ukázala zákulisí!

Autor: sm

V noci z neděle na pondělí odstartoval letošní ročník Australian Open a česká tenistka Petra Kvitová si v úvodním utkání počínala výborně. Kurt po konci zápasu opouštěla jako vítězka a o pocit radosti se okamžitě podělila s tím, kdo je jejímu srdci nejbližší, tedy snoubencem Jiřím Vaňkem.

Rodačka z Fulneku se na úvod Australian Open postavila proti Belgičance Alison Van Uytvanckové, kterou porazila 6:7 a 2:6. A radost, která ji po utkání přepadla, bezprostředně sdílela se svou drahou polovičkou.

Krátce po konci utkání se vrhla na svého snoubence a tenisového trenéra Jiřího Vaňka, kterému pak spolu s dalšími věnovala příspěvek na sociálních sítích. „Ze zákulisí. Bez svého týmu bych to nezvládla,“ napsala Kvitová k fotce, která láskyplný moment zachytila.

Turnajová finalistka z roku 2019 v úvodním duelu neztratila set a v příštím zápase se postaví buď proti Američance Vandewegheové, nebo Ukrajince Kalininové. Už teď je ale jisté, že o největší podporu české zástupkyně se opět postará právě její drahá polovička.

Kvitová ocenila podporu svého týma, zejména pak partnera Jiřího Vaňka
Kvitová ocenila podporu svého týma, zejména pak partnera Jiřího Vaňka