Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kordova dcera Jessica oslavila 30. narozeniny: Fanoušky pobavila dortem

Autor: sm

Předloni se z ní stala vdaná paní, teď má za sebou další velký milník! Dcera bývalého českého tenisty Petra Kordy (55) oslavila 30. narozeniny a jak ukázala fanouškům na sociální síti, z toho, že je zase o rok starší, se nehroutí, naopak letošní kulatiny vzala s humorem.

Americká golfistka Jessica Kordová na sociálních sítích sklízela gratulace nejen od svých fanoušků, ale také od přátel a rodiny. Veřejně ji popřála kamarádka Sophia Popovová, manžel Johnny DelPrete nebo sestra Nelly: „Krásné třicetiny! Vždycky ale budeš srdcem dvacetiletá, miluju tě,“ napsala ke společnému videu.

Půvabné blondýnky s českými kořeny, které vedle sebe působí jako dvojčata, vzápětí také ukázaly, jak vypadal narozeninový dort, který Jessica dostala. A sladká pochoutka mnohé pobavila.

Podobala se totiž čerstvě zakopanému místu na hřbitově a »náhrobní kámen« byl popsán jako „Odpočívejte v pokoji, dvacetiny.“ Tím se naráželo na fakt, že dvojkou už věk Jessicy nikdy začínat nebude. „Nejlepší dort vůbec,“ připsala k obrázku prozatím neoficiální švagrová Ivanky Nedvědové.

No, pokud se některé ženy hroutí z přibývajícího věku, Jessica dala skvěle najevo, že ona mezi ně rozhodně nepatří! 

Dort, kterým se Jessica pochlubila
Dort, kterým se Jessica pochlubila