Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

První »arabská« oslava Ronaldových narozenin: Tři dorty a párty mezi dunami!

Autor: sm

Fotbalová legenda Cristiano Ronaldo (38) oslavil v neděli narozeniny, první v Saúdské Arábii, kam po konci v Manchester United. Na sociálních sítích se s fanoušky podělil o momenty, které jeho narozeninový den provázely. A bylo co závidět!

Letošní narozeniny byly pro Cristiana Ronalda jiné, než jakékoliv předchozí. Útočník, který momentálně působí ve službách klubu Al-Nassr je strávil v Rijádu a fanouškům ukázal střípky z tohoto dne. Základem byla rodina a přátelé, kteří Portugalce obklopovali.

„Moc děkuji vám všem za zprávy k narozeninám. Jsem vděčný, že jsem mohl strávit den s mou rodinou a kamarády,“ okomentoval Ronaldo sérii fotografií, které přidal na sociální sítě.

Žádná opulentní párty se sice nekonala, ale hladem fotbalista a jeho společnost rozhodně netrpěli. Pochutnat si mohli na třech obrovských dortech, které už na první pohled vypadaly dost lákavě. 

Později k večeru se pak Ronaldo vydal se svými kamarády a rodinou mezi duny, kde si užíval pohody u táboráku. Během tohoto speciálního dne nemohlo samozřejmě chybět ani vyznání nejbližším, a tak posléze Cristiano ukázal fotku, na které pózuje pouze se svou milovanou Georginou a nejstarším synem Cristianem: „Moje lásky,“ napsal k obrázku.

Fotografie z Cristianova narozeninového dne
Fotografie z Cristianova narozeninového dne