Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trenér Růžička slaví šedesátiny: Vášnivé přání od manželky!

Autor: pl

Zlaté medaile z olympiády a mistrovství světa, několikaleté angažmá v NHL nebo post hlavního kouče národního týmu. To je jen výčet úspěchů respektovaného hokejového trenéra Vladimíra Růžičky, který slaví šedesáté narozeniny. K životnímu jubileu mu popřála i jeho žena Marie (34).

Růžičkova polovička zveřejnila dojemné přání na sociální síti, kde svému muži nejenže pogratulovala, ale také mu vyznala svou nehynoucí lásku. „Můj muž dnes slaví krásných 60. Lásko moje, za těch krásných osm let jsme toho zažili mnoho. Pády, vzestupy, radosti i bolesti. Vždy jsme vše ustáli,“ napsala Marie na Facebooku.

Mimo jiné také zmínila, že si jsou s Vladimírem jako lidé podobní a díky tomu chápou toho druhého. „Vím, že bys mě občas zabil. Věř, že já tebe taky, ale díky naší lásce vždy vše zvládneme. Spousta v nás nevěří, nechápe, podceňuje a hlavně odsuzuje. Ale jen my dva víme! Moc mi na tobě záleží a vždy budeš má největší láska a srdeční záležitost,“ ujistila ho. Následně Marie Růžičkovi sdělila, že mu bude za vše vděčná, bude ho obdivovat a v hloubi duše navždy milovat.

„Dal jsi mi tu nejúžasnější dceru na světě, která tě bezmezně miluje. Jsi ten nejúžasnější táta na světě a přejeme ti jenom to nejlepší, hodně štěstíčka a hlavně toho zdravíčka. Ještě tě tady dlouho budeme potřebovat. Milujeme tě,“ dodala na závěr. Je tedy vidět, že Růžička má lásky kolem sebe více než dostatek.

Hokejový trenér Vladimír Růžička se dočkal emotivního přání od své ženy
Hokejový trenér Vladimír Růžička se dočkal emotivního přání od své ženy