Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slávistická svatba: Piták se oženil s půvabnou masérkou!

Autor: pl

Víc než klub. Přesně tak zní heslo slavného fotbalového celku z Barcelony. Platí to ale také i pro Karla Pitáka (43), který v minulosti oblékal slávistický dres. V současnosti u »sešívaných« koučuje tamní ženský mančaft. Proč to pro něj platí? Vyšlo totiž najevo, že někdejší záložník Slavie si vzal sympatickou přítelkyni Benediktu, která v pražském týmu pracuje jako masérka!

Piták se s fotkama ze svatby pochlubil na konci minulého týdne na sociální síti. ,,10.6.2023," zveřejnil u snímků novomanželů datum veselky, která proběhla na nejmenovaném statku. Jak jde vidět, Piták si očividně nepotrpěl na pompézní obřad. Svatby se s největší pravděpodobností zúčastnili jen ti nejbližší.

Čerstvý manžel se také dočkal blahopřání z řad bývalých spoluhráčů. ,,Gratuluji, kámo," napsal na instagramu třeba Rudolf Skácel. Piták má s Benediktou v oblibě hlavně výlety do přírody. Kromě toho taky mají společného zaměstnavatele.

Zatímco Piták trénuje, jeho vyvolená působí ve Slavii jako masérka u hráčů do patnácti let. Kromě toho si taky rozumí s jeho syny Denisem a Eliášem. ,,Dobře spolu vychází," potvrdil webu Expres nejmenovaný zdroj. Ty má Piták z předchozího manželství s Dominikou.

Nyní Piták vstoupil do chomoutu podruhé. A podle nejmenovaného zdroje ji má rád nejen bývalý fotbalista, ale také zbytek Slavie. ,,Je moc šikovná a všichni v klubu jí říkají Benča," řekl zdroj. 

Karel Piták se oženil s půvabnou masérkou.
Karel Piták se oženil s půvabnou masérkou.