Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Nástup hráčů nevyšel podle představ: Jednoho z nich pomočil pes!

Autor: OB

Zajímavá událost se stala před začátkem fotbalového utkání v Kolumbii, kdy na hřiště hráči přicházeli se čtyřnohými kamarády, z důvodu oslav kolumbijského Dne psů. Dobrý úmysl hráčů však někteří ze zúčastněných pejsků nebyli ochotni patřičně docenit. Jeden z nich počůral vedle stojícího hráče Medellinu a druhý stihl upravit trávník svým exkrementem.

Dobročinných akcí pro psy, se po celém světě koná spoustu. Jedna z nich proběhla před utkáním nejvyšší kolumbijské fotbalové soutěže mezi týmy Independiente Medellin a Junior de Barranquilla. Hráči domácího týmu nastupovali na hřiště po boku čtyřnohých mazlíčků, kteří byli na hřišti kvůli oslavám kolumbijského Dne psů.

Akce měla za cíl upozornit na pejsky v útulcích a zároveň nabídnout fanouškům možnost si některého z přítomných maskotů adoptovat. Pro několik z nich však bylo vystupování před plným stadionem stresující a každý se tuto situaci rozhodl vyřešit jinak.

Nejvíc na sebe rozhodně upozornil pes doprovázející Luciana Ponsa. Ten kolem argentinského hráče chvíli pobíhal, poté zvedl nohu a označkoval si jeho spoluhráče Davida Loaiza. Ten si však nesportovního chování nevšiml, protože měl dost starostí se svým mazlíčkem.

Ten se nejprve schoval za kolumbijského záložníka a následně se vykálel přímo na hřiště. Hráč se poté, co si všiml pejskova výtvoru, začal okamžitě smát na kameru. Tento incident samozřejmě neunikl ani fanouškům u televizních obrazovek, kteří začali na sociálních sítích okamžitě řešit dění na hřišti.


„Loaizův pejsek opravdu nebyl připraven na tolik stresu,“
odůvodnil situaci jeden z komentujících.

„Vážně se právě Loaizův pes vykálel na hřiště, mezitím co mu jiný močil na nohu?“ bavil se další z fanoušků.

Po konci úvodního ceremoniálu si hráči potřásli rukou a utkání mohlo začít. Vtipný moment hráčům Medellinu očividně přinesl štěstí, když právě Luciano Pons rozhodl zápas jedinou brankou.

Jeden pes močil na hráče, druhý očuchával exkrement svého kolegy
Jeden pes močil na hráče, druhý očuchával exkrement svého kolegy