Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Vémola si splnil sen: Americká odměna za vítězství na Štvanici!

Autor: ptr

Vrátil se do klece, aby odčinil porážku s Patrikem Kinclem a taky se mu to po nečekaně tuhém boji podařilo. Karlos »Terminátor« Vémola (38) zvládl duel na Štvanici a připsal si důležitou a očekávanou výhru. I když průběh nebyl tak hladký, jak se očekávalo, tak si za případný triumf před duelem slíbil odměnu a taky si ji dopřál!

Karlos, který kdysi vlastnil Mustanga, se nikdy netajil svou láskou k americkým bourákům. Kvůli rodině se však svého motorového miláčka zbavil a pořídil si velký terénní Mercedes, který je dle jeho milované Lely dostatečně bezpečný. Po letech se však Terminátor rozhodl, že nadešel čas, aby si opět pořídil svou vysněnou »ameriku« a volba padla na sporťák Chevrolet Corvette. Nabušené auto v černé barvě si pořídil ihned po úspěšně zvládnutém boji v Oktagonu.

„Počasí mi nedovolí projet se v mém novém americkém snu bez střechy, který už mám doma. Mám z něj velkou radost. Je doma!“ Pochlubil se nadšený bijec na videu, kde ukázal fanouškům svou nejnovější káru. „Malej americkej sen. Život je krátkej, měli bychom si dělat malý i velký radosti a tohle je hodně velká radost. Akorát jsem nečekal, že mi ho zvládnou dovézt takhle rychle,“ těšil se z vlastního dárku Karlos, který měl auto doma hned v neděli odpoledne. Od vítězství tak uplynul sotva půlden a už mohl sešlápnout plyn! „Je to láska!“ Zakončil Vémola video.

Karlos Vémola si za výhru na Štvanici pořídil luxusní Chevrolet Corvette.
Karlos Vémola si za výhru na Štvanici pořídil luxusní Chevrolet Corvette.

SESTŘIH z Oktagonu: Karlos Vémola vs. Lucas Alsina
Video se připravuje ...