Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Otrávená manželka Limberského: Tohle nám zkazilo romantiku!

Autor: OB

Plzeň po tuhém boji v kosovu postoupila do dalšího předkola Evropské konferenční ligy, když v odvětě porazila Dritu 2:1. Tento zápas si samozřejmě nemohla nechat ujít ani plzeňská legenda David Limberský (39), který svůj bývalý tým sledoval v pohodlí u televize. Z toho však nebyla nadšená jeho manželka Lenka (39).

Známý manželský pár si vyrazil do Senohrab na romatický pobyt v hotelu s wellness. Bývalá modelka na sociálních sítích vzkazovala fanouškům, že si chtějí se svým mužem dopřát čas pouze pro sebe. O tom měl ale každý z nich asi jiné představy. Hned první noc totiž hrála odvetné utkání v předkole konferenční ligy Plzeň, za kterou David Limberský velkou část své kariéry nastupoval.

Ta důležitý zápas proti Dritu hrála na horké půdě v Kosovu a na hřišti se děly opravdu zajímavé věci. Nejprve se hráči v prvním poločase dopustili "faulu" na dánského rozhodčího, který se po tvrdém, ale neúmyslném zákroku musel pár minut sbírat ze země.

To však nebyl poslední neobvyklý moment tohoto střetnutí. Ve druhém poločase se vypnulo osvětlení na stadionu a hra se musela přerušit. Kvůli této poruše a častému zdržování hráčů Dritu, tak rozhodčí na konci zápasu nastavil neuvěřitelných osmnáct minut. Pár vteřin před koncem pak jeden z hráčů kosovského týmu zahrál v pokutovém území rukou a David Limberský si mohl konečně oddychnout.

Jeho manželka si asi jejich chvíle v romantickém hotelu malovala jinak. Bylo však vidět, že je na podobné momenty s pětinásobným vítězem české ligy zvyklá. Na Instagram pak přidala videa, kde bývalý reprezentant nejprve leží a poté sedí u televize v hotelu a napjatě sleduje zápas. Lenka to však brala s nadhledem a nakonec se z výhry Plzně radovala také.

Lenka Limberská si romantický večer představovala jinak
Lenka Limberská si romantický večer představovala jinak