Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Harry Kane se stal po čtvrté otcem: Prozradil i jméno nového potomka!

Autor: OB

Nejlepší střelec v historii anglické reprezentace Harry Kane (30), si moc klidu neužije. O víkendu debutoval v německé nejvyšší soutěži a stačilo mu jen sedmdesát minut na to, aby si připsal i premiérový gól. Teď má však útočník Bayernu Mnichov další důvod k oslavám. Jeho manželka Katie (30) totiž přivedla na svět čtvrté dítě.

Trojnásobný držitel zlaté kopačky pro nejlepšího střelce Premier League oznámil již v březnu, že se svou manželkou Katie, se kterou se seznámil na škole, čekají další dítě. Tuto informaci fanouškům přidal v příspěvku na Instagramu, kde jeho žena drží obrázek z ultrazvuku.

Poté následovalo video, kde se ptají svých dětí, jaké pohlaví očekávají. Dcera Ivy tipovala holčičku, druhá dcerka Vivienne sázela na chlapečka a syn Louis hádal auto.

Nyní už pohlaví nového potomka známe, protože Harry Kane v neděli na svůj Instagram přidal fotografii se svým novorozeným synem a prozradil i jméno. Chlapeček se bude jmenovat Henry.

„Vítej na světě Henry Edwarde Kane. Miluju tě chlapečku,“ napsal ve svém příspěvku. Malý Henry se tak narodil dva dny poté, co jeho táta ve svém úvodním zápase v Bundeslize vstřelil gól a pomohl svému týmu porazit Werder Brémy 4:0.

Jeho přestup z Totenhamu, v jehož dresu strávil celou kariéru, do Bayernu Mnichov byl pro spoustu fotbalových fanoušků obrovským překvapením. Ne jen kvůli tomu, že byl v klubu naprostou legendou, ale i proto, že angličtí fotbalisté za hranice moc často nestěhují.

Pro rodáka z Walthamstow byla nejspíše největší motivací k přestupu vidina trofejí, které může s bavorským týmem získat. Jeho vitrína je totiž i po čtrnácti letech u “Kohoutů“ stále prázdná.

Harry Kane má nového syna Henryho
Harry Kane má nového syna Henryho