Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Kyrgios na Australian Open znovu nenastoupí: Ohlásil to na platformě pro dospělé!

Autor: OB

Tenista Nick Kyrgios (28) před pár dny oznámil, že ho mohou fanoušci nově sledovat na stránce OnlyFans, která lidem ve většině případů slouží ke sdílení erotických fotografií.  Horkokrevný Australan však tuto populární platformu nyní využil také ke komunikaci se svými fanoušky a sdělil jim, že ho v Melbourne s raketou v ruce neuvidí. V televizi by se však objevit mohl!

Rodák z Canberry si poslední měsíce prochází velkou krizí. V roce 2023 odehrál z důvodu zranění pouze jediný zápas a kvůli své neaktivitě byl dokonce vyřazen z žebříčku ATP. Změnu mělo přinést letošní Australian Open, na kterém chtěl Kyrgios restartovat slibně rozjetou kariéru a ukázat všem kritikům, že stále patří mezi světovou špičku.

Na OnlyFans však před pár dny sdělil fanouškům srdcervoucí informaci. Na domácím grandslamu se jako hráč opět nepředstaví. „I přes to, že nebudu soutěžit na letošním Australian Open, stále budu poblíž. Zápasy budu komentovat, mám naplánované nějaké speciální věci, takže buďte stále natěšení,“ řekl finalista Wimbledonu z roku 2022.

Je tedy jasné, že fanoušci vysokého tenisty se v průběhu grandslamového turnaje v Melbourne, který začíná čtrnáctého ledna, nudit rozhodně nebudou. Kyrgios, který byl letos na operaci kolene a momentálně bojuje také se zraněným zápěstím, však svým příznivcům předal nadějný vzkaz. „Chci se opravdu vrátit k tomu, abych podával výkony na hranici svých možností. Na to potřebuji ještě trochu více času,“ řekl na závěr.

Nick Kyrgios odehrál v roce 2023 pouze jeden zápas
Nick Kyrgios odehrál v roce 2023 pouze jeden zápas