Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Děsivé Vánoce šampiona F1 Fittipaldiho: Bratr zkolaboval u oběda!

Autor: sm

Konec loňského roku měl u bývalého závodníka Emersona Fittipaldiho (77) velmi hořkou pachuť. Jeho bratr Wilson (80) v den svých narozenin přímo u oběda zkolaboval a nyní v nemocnici bojuje o život.

Pro bývalého jezdce F1 Wilsona Fittipaldiho byly Vánoce vždy o to speciálnější, že hned na 25. prosince připadají jeho narozeniny. Jeho žena nyní prozradila, že loňské svátky bohužel přinesly velmi špatnou chvíli. Bratr šampiona Emersona Fittipaldiho totiž přímo u oběda zkolaboval. 

„Na vánočním obědě se Wilsi dusil kusem masa a měl zástavu srdce,“ oznámila na sociální sítích jeho žena Rita. „Byl oživen, je pod sedativy a intubován, čekáme, až se probere,“ dodala k fotce, kterou stihla spolu s manželem vyfotit ještě před odjezdem na oslavu Vánoc a také jeho narozeniny.

Vyhlídky podle ní nejsou nejrůžovější. V těchto dnech je zaplavena láskyplnými zprávami podpory, která k rodině proudí ze všech stran. Velkou oporou je pro ní také syn Christian, který před smutnou událostí stihl zveřejnit příběh se svým milovaným tatínkem.

„Veselé Vánoce všem a šťastné 80. narozeniny tomu dítěti vedle mě!“ napsal Wilsonův syn na sociální sítě pár hodin předtím, než jeho otec započal svůj boj o život. Fanoušci po celém světě teď drží palce, aby vše mělo šťastný konec...

Rodinná fotka byla evidentně pořízena jen krátce před osudnou chvílí...
Rodinná fotka byla evidentně pořízena jen krátce před osudnou chvílí...