Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ronaldo se plácl přes kapsu: Luxusní sídlo na ostrově miliardářů!

Autor: pl

Kam přijde, tam září. Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo (38) i na stará sportovní kolena dokazuje, že stále patří mezi nejlepší čutálisty na světě. Odpovídá tomu i jeho plat, kdy v saúdskoarabském celku Al Nassr platí za nejlépe vydělávajícího sportovce na světě. S obřím jměním se člověku naskýtají zajímavé možnosti. Jako třeba koupit si přepychovou nemovitost na ostrově miliardářů v Dubaji!

Se zprávou, že si měl legendární CR7 koupit luxusní nemovitost na dubajském ostrově Jumeirah Bay Island, kterému se přezdívá ostrov miliardářů, přišel zahraniční web Bloomberg. Podle něj se má Ronaldo nastěhovat do nového domova během letošního roku. O jakou vilu se přesně jedná a kolik stála se momentálně neví, ale odhaduje se, že slavný Portugalec vysolil za luxus na ostrově částku v řádech několika set milionů korun!

Ronaldovo nové sídlo má rozlohu 30 tisíc metrů čtverečních, soukromý přístup na pláž, šest ložnic, garáž pro sedm aut, lázně nebo nádherný bazén s výhledem na centrum Dubaje. Má se tak na co těšit.

A co najde jeden z nejlepších fotbalových útočníků v historii na samotném ostrově? Může si s rodinou zajít například do několika vyhlášených restaurací s vynikající kuchyní, navštívit jachtařský klub nebo mohou relaxovat na pláži, která poskytuje výhled na dechberoucí mrakodrap Burdž Chalífa, který je největší budovou na světě. Zázemí pro svou novou nemovitost tak nemůže mít pětinásobný držitel Zlatého míče snad ani lepší.

Ronaldo si koupil dům na ostrově miliardářů v Dubaji
Ronaldo si koupil dům na ostrově miliardářů v Dubaji