Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Fenin po skandálech s rodinou: Odpuštění na Nový rok?!

Autor: pl

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Průšvihář Martin Fenin (36) v to doufá. Na někdejšího talentovaného fotbalistu se ke konci roku začal provalovat jeden skandál za druhým. Měla od něj odejít i jeho žena Beata s dcerkou. Teď je ale možná na pořadu dne velký obrat!

Když už to vypadalo, že Martin Fenin začal sekat latinu, objevila ze šokující svědectví jeho sousedů, podle kterých se někdejší fotbalista Slavie či Frankfurtu chová otřesně. „Fenin je často opilý, párkrát ležel i před domem. Občas přespává ve svém černém mercedesu ve společných garážích, bohužel se pak u jeho auta objevují zvratky a fekálie,“ napsali do Blesku jeho sousedi z bytového domu v pražských Stodůlkách během listopadu.

Mimo jiné dodali, že v domě se kvůli Feninovi potulují divní lidé. Eskapády měly zapříčinit odchod jeho ženy Beaty s dcerkou Miou. Jenže teď se ukázalo, že půvabná policistka dala možná věčnému potížistovi novou šanci! Minimálně to tak vypadá ze snímku, který Fenin zveřejnil na sociální síti.

Na něm je zachycen po boku své drahé polovičky a dcerky, jak drží v ruce prskavky. Sám bývalý reprezentant přidal k fotce několik srdíček. „Martine, máš obrovský poklad a to je rodina. Fandím ti, chlape. Drž se,“ napsal k momentce rodinné idylky jeden z uživatelů. Doufejme tedy, že v novém kalendářním roce už Fenin povede spořádaný život.

Martin Fenin strávil začátek roku po boku své rodiny
Martin Fenin strávil začátek roku po boku své rodiny