Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dcera Michaela Schumachera půjde pod čepec: Světlo v temných časech!

Autor: TT

Po dekádě plné smutku a bezmoci si utrápená rodina užije také trochu toho štěstí. Stav Michaela Schumachera se po nehodě na lyžích sice nijak zázračně nezlepšuje, přesto mají jeho nejbližší důvod k radosti. Jeho dcera Gina si totiž řekne své »ano« se svým přítelem Iainem v luxusní vile v oblíbeném letovisku. Kdy a v jakém duchu se veselka uskuteční?

Gina-Maria Schumacherová (26) a Iain Bethke (29) společně sdílejí lásku ke koním, proto k sobě měli blízko hned od začátku jejich vztahu, který oficiálně oznámili před více než 6 lety. Zatímco se dcera legendárního automobilového závodníka Michaela Schumachera (55) od dětství věnuje jezdectví díky vlivu matky Corinny (54), další vášnivé koňařky, její přítel je profesionálním parkouristou v rámci koňských galashow.

Nyní si oba dva stvrdí při svatebním obřadu také svou vzájemnou lásku! Jako první o této radostné novině informoval německý časopis Bunte, jež přinesl společně s dalšími zahraničními médii celou řadu podrobností ohledně chystané romantické svatby na malebném ostrově. Jistě nepůjde o levnou záležitost, ale rozhodně to bude stát za námahu!

Snoubenci si ale ušetřili starosti alespoň s přípravou a najali si vyhlášenou koordinátorku ze severního Německa, která pořádala svatby snů pro velké fotbalové hvězdy všude po světě, aby jim nachystala pořádnou veselici ve španělském ráji. Pár si pak má slíbit věrnost až navěky ještě letos na konci léta pod květinovým obloukem v prosluněné rodinné rezidenci na Mallorce

Honosné sídlo, které bude hostit svatbu Giny, podle dřívějších zpráv deníku Bild koupila manželka sedminásobného mistra světa F1 v roce 2017 od svérázného prezidenta Realu Madrid Florentina Peréze za údajných 30 milionů eur (v přepočtu přibližně 736,8 milionů Kč). Vila je součástí panství o rozloze 15 000 metrů čtverečních, na kterých nalezneme hned 2 bazény, špičkově vybavenou posilovnu, obrovskou zahradu lemovanou palmami či heliport pro soukromý vrtulník.

Ačkoliv veškeré podrobnosti a detaily ještě nejsou plně dořešeny, tak něco málo o plánovaném uzavření manželství přece jen víme. Gina přemýšlí o svatebních šatech ve stylu boho s jemnými a splývavými látkami, které jsou ideální pro parné letní dny. Ženy budou mít z těchto důvodů uvolněnější dress code, který pouze udává jako vhodné »nejlépe dlouhé« šaty. Pánské osazenstvo se na obřadu i následnou oslavu zahalí do elegantních společenských obleků, přičemž si kvůli vysokým teplotám nemusí vázat žádnou kravatu.

Afterparty se uskuteční pod širým nebem, kde bude svatebčany bavit živá country kapela. Nastávající manželé se svatební koordinátorkou také zajistí hlídání dětí, aby si mohli rodiče bezstarostně vychutnat jejich důležitý den. O svatebním víkendu budou mít hosté příležitost k prozkoumání okolí přístavního města, ať už půjde o výlety na čtyřkolkách či všemožné vodní radovánky.

Schumiho účast na svatbě

Právníci, rodina i nejbližší mlží již 10 let o všem okolo Michaela Schumachera, a ne jinak je tomu i s jeho případnou účastí na svatbě dcery. Respektovaný deník Diario de Mallorca uvedl, že se bývalý pilot Formule 1 nedávno stěhoval. Dříve měl závodník upoutaný k lůžku odpočívat ve vile u Ženevského jezera ve Švýcarsku, jejíž podstatná část se prý proměnila na luxusní domácí kliniku.

Nyní však dle nových informací měl změnit místo pobytu a nyní nabírá síly právě v onom sídle na jihozápadě Mallorky v horách nad pobřežním městem Port d'Andratx, kde je nádherný výhled na Středozemní moře. Čistě teoreticky tak může být rodák z německého Hürthu přítomen i při obřadu, pokud mu to zdraví a možnosti dovolí. Ovšem k oltáři bude muset Ginu odvést někdo jiný, například dědeček Rolf, strýc Ralf nebo mladší bratr Mick. Kdo nakonec nemohoucího Schumiho zastoupí?

Rodinné sídlo Schumachera na Mallorce za neuvěřitelných 736,8 milionů korun bude hostit svatbu jeho dcery Giny…
Rodinné sídlo Schumachera na Mallorce za neuvěřitelných 736,8 milionů korun bude hostit svatbu jeho dcery Giny…