Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Schumacherova dcera chystá svatbu v rodinném sídle: Táto, vdávám se!

Autor: Petr Maňas

Deset let je upoután na lůžku, o jeho zdravotním stavu se neustále spekuluje. Ikona formule 1 Michael Schumacher (55) má teď přesto důvod k radosti. Dcera Gina (26) se bude vdávat, a to přímo v rodinném sídle na Mallorce!

Je jiným člověkem, než býval, přesto vnímá a nějakým způsobem komunikuje. „Michael mi chybí každý den, mně i dětem se nám po něm stýská, ale je tady, a to nám dává sílu,“ prozradila předloni jeho manželka Corinna (54).

Pro uzdravení svého muže dělá naprosto vše. Rodinné sídlo u Ženevského jezera přeměnila na rehabilitační kliniku, od šéfa fotbalového Realu koupila v roce 2017 za 770 milionů korun luxusní vilu na prosluněné Mallorce, kde měla rodina začít »nový život«.

Veselka u bazénu

A právě tam se bude podle informací německého časopisu Bunte konat koncem roku svatba Giny Schumacherové s jejím přítelem Iainem Bethkem (27)! Obřad i oslava proběhnou pod širým nebem vedle bazénu, samozřejmě se očekává, že Michael bude přítomen. Už před čtyřmi roky tvrdil španělský tisk, že byl slavný pilot přestěhován ze Švýcarska na luxusní panství Las Brinas na jihozápadním cípu Mallorky, kde údajně strávil nějaký čas.

Víte, že...

Schumacherovo sídlo na Mallorce má rozlohu 15 tisíc metrů čtverečních, dva bazény, heliport a obrovskou zahradu lemovanou palmami.

Gina s přítelem Iainem, kterého si bude brát
Gina s přítelem Iainem, kterého si bude brát