Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Velký krok v rodině legendy F1: Mickovu lásku pustili k Schumacherovi!

Autor: pl

Zdravotní stav Michaela Schumachera (55) je od jeho vážné nehody na lyžích přísně střežen. Rodina legendy Formule 1 k němu nepouští jen velmi málo lidí. Seznam těch, kteří smí sedminásobného mistra světa se ale nyní rozšířil. Schumacherův syn Mick se totiž rozhodl pro zásadní krok!

Počet vyvolených, kterým rodina dovolí osobně se setkat s legendárním jezdcem Michaelem Schumacherem, byste dost možná napočítali na prstech svých rukou. Nyní se do výjimečné společnosti ale zařadilo další jméno.

Schumacherova manželka Corinna (54) dovolila, aby Michaela navštívila, společně s dalšími členy rodiny, přítelkyně syna Micka (24). Dánská modelka Laila Hasanovičová (23) tak tímto krokem dostala jasné gesto, jak moc jí partnerova rodina věří.

K Michaelovi totiž pouští jen velmi úzký okruh lidí, u kterých si je jistá, že informace o jeho stavu nebudou pouštět nikam dále. Mezi těmi, komu Schumacherovi takto důvěřují je například Němcův blízký přítel a bývalý ředitel FIA Jean Todt.

Setkání mělo podle zahraničních informací proběhnout na konci loňského roku, tedy zhruba těsně před 10. výročím Schumacherovy děsivé nehody. Že vztah Micka s Lailou není pouze epizodní záležitostí, dokazují i slova půvabné rodačky ze Skandinávie. „S Mickem jsem opravdu šťastná,“ řekla Hasanovičová německé televizi RTL na konci srpna. Vážnost vztahu nyní definitivně potvrdilo její setkání se slavným tátou svého přítele.

Laila Hasanovičová, přítelkyně Micka Schumachera, navštívila Michaela Schumachera
Laila Hasanovičová, přítelkyně Micka Schumachera, navštívila Michaela Schumachera