Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bývalá partnerka fotbalisty Jankta: Řešila dalšího nezvaného hosta!

Autor: OB

Markéta Ottomanská má na nečekané návštěvy opravdu smůlu. Bývalá partnerka fotbalisty Jakuba Jankta (28) se ještě nestihla pořádně oklepat z prosincového pokusu o vloupání, při kterém jí výtržník poškodil vchodové dveře, a už musela řešit dalšího nezvaného hosta. Tentokrát se totiž v teepee jejího lesního klubu pro děti ubytoval neznámý muž.

Na konci minulého roku sdílela Ottomanská na svém Instagramu fotografii vchodových dveří, které při pokusu o vloupání zničil neznámý pachatel. „To si takhle při pátečku za bílého dne nějací fajn lidi řeknou: Pojďme navštívit někoho jiného u něj doma, když tam není,“ komentovala tehdy nepříjemný zážitek.

Svou smůlu na podivné existence si však bývalá partnerka českého reprezentanta ještě nevybrala a na příměstském táboře, který před rokem založila, musela nyní s kolegyní řešit další nečekaný problém.

„Měli jsme v lesním klubu v teepee návštěvníka,“ stálo u fotografie muže, spícího v indiánském stanu. „Průvodkyně otevřela normálně v 8. Nikde nikdo. O hodinu později už telefonát, že nám tam někdo spí,“ popisovala celou situaci Markéta.

Maminka syna Davídka, kterého má společně s Jakubem Janktem, však byla překvapena především drzostí dotyčného ospalce. „Jakože ne, že by se tam utábořil přes noc, ale on se přišel vyspat ráno, když začnou chodit děti. Mazec,“ pokračovala značně pobavená zakladatelka lesního klubu. Ta požádala o pomoc strážníky. „Tímto ještě jednou děkujeme naší obecní polici za rychlou pomoc,“ stálo na konci celého příběhu.

Markéta Ottomanská má smůlu na nezvané hosty
Markéta Ottomanská má smůlu na nezvané hosty