Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pastrňák padl ve finále Utkání hvězd NHL »s výběrem Toronta«: Špičkování s Bieberem

Autor: vav

Obdivné pohledy, ale zároveň obří rivalita a škádlení. Útočník Bostonu David Pastrňák (27) si po prohře ve finále Utkání hvězd rýpnul do kanadského zpěváka a velikého fandy Toronta Justina Biebera (29), jenž stál na lavičce vítězů.

„Mám rád jeho muziku. Ale klesl u mě tím, že je fanouškem Maple Leafs,“ rýpl si zahořkle český forvard. Jeho tým v čele s kapitánem McDavidem padl 4:7 s »domácím« výběrem Austona Matthewse. „V Torontu už potřebovali něco vyhrát. Tak vyhráli aspoň teď. Ale jinak jsem poctěn, že jsem se s Justinem mohl vůbec vyfotit. Je úžasné, když někdo takhle slavný obdivuje náš sport a to, co děláme,“ vysekl Pastrňák poklonu kanadskému umělci.

Vítězné puntíky

S ním se už špičkuje dlouhodobě. Začalo to v roce 2019 po rozhodujícím sedmém zápase v sérii play off. Boston tehdy vyhrál 5:1 a havířovský rodák se »vysmál« Bieberovým modlitbám.

Nyní se však karta obrátila a navíc si vítězný tým odnesl prémii 23 milionů korun. Zpěvák měl během Utkání hvězd na sobě červenou péřovku s růžovými puntíky světoznámé značky Marni. „Tvoje bunda nám zařídila vítězství,“ komentovala jeho extravagantní ohoz další hvězda Matthewsova mančaftu Mitch Marner.

David Pastrňák si rýpl do Biebera kvůli zpěvákovu oblíbenému týmu
David Pastrňák si rýpl do Biebera kvůli zpěvákovu oblíbenému týmu