Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Bývalá manželka Pešána Hrstková: Ukázala zásadní krok!

Autor: sm

Před pár měsíci bývalá česká reprezentantka v alpském lyžování Lucie Hrstková (42) přiznala, že je její manželství s hokejovým trenérem Filipem Pešánem (46) u konce. Krach dlouholetého vztahu ji ale nevzal vítr z plachet a dál si plnými doušky užívá života, který si podle sociálních sítí vychutnává nejradši v přírodě na horách. Teď se navíc pochlubila zásadním krokem!

Lucie se sice narodila ve Valašském Meziříčí, ale její srdce si získal Liberec. Odtud se také fanouškům na sociálních sítích nedávno přihlásila. „Jsem trochu mimo sociální sítě, mimo sjezdovky (stejně není sníh), mimo hory… Mimo mojí komfortní zónu, mezi podlahou a stropem (které ještě nejsou), mezi stěnami, které se bourají a zase staví,“ napsala a podělila se o několik obrázků, ze kterých je zřejmé, že energická blondýnka pracuje na rekonstrukci starší stavby. 

„V mysli představa, jak to bude vypadat a úžasný tým lidí tomu snu dává skutečnou podobu,“ těšila se Lucie. Podle obrázků ji ještě čeká při rekonstrukci pořádný kus cesty, ale už teď se nemůže dočkat konečného výsledku. „Těším se, až si tam vypiju svoji první kávu,“ přiznala. „Nová životní etapa, nová zkušenost, nové vjemy,“ zasnila se trojnásobná účastnice olympijských her.

V plném zápřahu je teď i její bývalý manžel Filip Pešán, který se po koučování reprezentace a švýcarského Ajoie vrátil zpátky na lavičku libereckých Tygrů. Ti ve čtvrtfinále extraligy narazili na Spartu a prozatím to s týmem z Podještědí nevypadá dobře.

Z obou dosavadně odehraných utkání totiž s pražským rivalem ve vyrovnané hře padli, přičemž sobotní duel v Praze byl pořádně vyhrocený. Po zákroku libereckého útočníka Flynna naletěl domácí obránce Michal Moravčík hlavou na mantinel a z ledu ho odnášeli na nosítkách. Incident měl poté ještě dohru a došlo k bitce mezi střídačkami. Série se teď přesouvá do Liberce, kde budou muset Tygři pořádně zatnout drápy, pokud chtějí pomýšlet na postup přes pražského soupeře...

Lucie Hrstková miluje aktivní styl života. Teď svou energii vkládá ještě i do rekonstrukce starší stavby
Lucie Hrstková miluje aktivní styl života. Teď svou energii vkládá ještě i do rekonstrukce starší stavby