Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Zesnulý O. J. Simpson před svou smrtí uklidňoval fanoušky: Mrazivé poslední video!

Autor: OB

Uznávaný hráč amerického fotbalu, filmový herec a nechvalně proslulý podezřelý z vraždy O. J. Simpson (†76) zemřel ve středu po krátkém boji s rakovinou prostaty. Pouhé dva měsíce před svou smrtí ještě k fanouškům promluvil ve videu...

Letos v únoru vyšlo najevo, že se bývalý hráč Buffala Bills potýká s rakovinou prostaty a podstupuje chemoterapii v Las Vegas. Této informace se okamžitě chytla média a také jeho fanoušci, kteří chtěli vědět, jak na tom nechvalně proslulá hvězda je.

Simpson se tak rozhodl, že těsně před Super Bowlem tuto informaci uvede na pravou míru a v téměř dvouminutovém videu promluvil k lidem, kteří se zajímali o jeho zdraví. „Děkuji všem lidem, kteří se mi ozvali. Můj zdravotní stav je dobrý,“ řekl ve videu natočeném u bazénu. „Samozřejmě mám nějaké zdravotní problémy, ale myslím si, že už jsem se z toho skoro dostal a za pár týdnů se snad vrátím na golfové hřiště,“ dodal Simpson a také vyvrátil zvěsti o svém pobytu v hospicu.

Ve čtvrtek však rodina oznámila, že člen síně slávy amerického fotbalu, který strávil devět let v nevadské věznici kvůli loupeži a únosu, své nemoci podlehl. Údajně zemřel v obklopení svých dětí a vnoučat.

Simpson byl po většinu svého života středem pozornosti. V 70. letech se stal hvězdou nejprestižnější ligy amerického fotbalu NFL, kde zářil na pozici running backa. Po konci kariéry se stal úspěšným sportovním komentátorem a také hercem.

Celosvětově se však proslavil až v 90. letech, kdy byl součástí jednoho z nejsledovanějších soudních procesů všech dob, kvůli obvinění z vraždy manželky a jejího kamaráda. Po několika měsících byl však Simpson díky skvělé práci svých právníků zproštěn viny.

O. J. Simpson před svou smrtí uklidňoval fanoušky v mrazivém videu
O. J. Simpson před svou smrtí uklidňoval fanoušky v mrazivém videu