Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ronaldo je Rambo! Řepka zase Terminátor!

Autor: qp

Projdou kolem, davy šílí. Mrknou očkem, dívky piští. Ale když ze sebe strhnou dres, dámy omdlévají! Naposledy ukázal své svalnaté tělo hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo, který by bez váhání mohl natočit páté pokračování Ramba. A po jeho boku by nepřátelské jednotky mohl klidně likvidovat i Tomáš Řepka.

Cristiano Ronaldo minulý víkend zlobil, jak se patří. V dobrém i špatném slova smyslu. Přihrál na gól, jeden sám dal, pak neproměnil penaltu a ještě se nechal vyloučit.

On sám ale ví, že svými fotbalovými činy by nikdy neokouzlil své fanynky, kterých by po celém světě napočítal statisíce.

Křehká stvoření žasnou především nad jeho svalnatým tělem, které by mu mohl závidět i Arnold Schwarzenegger, současný guvernér americké Kalifornie a někdejší hrdina hollywoodských trháků.

Když Ronaldo ze sebe strhal sněhově-bílý dres Realu, dokázal, že by se uživil i v oblasti modelingu. Svými bicepsy totiž rozbuší srdce mnoha dívek.

Podle mnohých by Ronaldo dokonce obstál také v akčním filmu o Rambovi, Rockym či Terminátorovi. Jeho vizáž by mu zřejmě dovolila zahrát si i zamilovaného milence v romantickém filmu.

Ronaldo napíná svaly. Slaví svůj gól!Foto ČTK/AP

Ovšem takových jako je Cristiano Ronaldo běhá na fotbalových trávnících nespočet. V Anglii je největší sexy-idolem David Beckham, jenž své tělo nikterak neskrývá. Už mockrát se s manželkou Viktorií nechal blýsknout fotoaparáty různých stylových magazínů.

Německá nejvyšší soutěž se zase pyšní „svalnáčem“ Zé Robertem, záložníkem Hamburku. Tomu byste stěží odhadli již pětatřicet let.

Českých fotbalistů, kteří by zvládli zničit vojsko jako Schwarzenegger v Komandu, jsme napočítali několik. Tak třeba – David Jarolím, Martin Jiránek, Tomáš Řepka, Jan Polák. A stydět se nemusí ani Milan Baroš, který okouzlil české ženy asi nejvíc.

Při pohledu na fotografie nám jistě dáte za pravdu, že byste si je dokázali představit třeba ve vojenské uniformě či černé kožené bundě se slunečními brýlemi…

Martin Jiránek, obránce české reprezentace a Spartaku Moskva.
Martin Jiránek, obránce české reprezentace a Spartaku Moskva.