27. srpna 2013 • 16:00

FANTASY EXTRALIGA: Jediná oficiální pouze na iSport.cz. Hrajte s námi!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví fanoušci pozor! Sledování zápasů Tipsport extraligy pro vás nyní bude nejnapínavější, jaké kdy vůbec mohlo být. Od nové sezony je pro vás připravena první a oficiální soutěž iSport Fantasy extraliga plná zábavy a atraktivních finančích odměn i zajímavých věcných cen. Zapojte se i vy a poražte všechny své soupeře! Bude to opravdu velká bitva!



Hokejová Fantasy extraliga začne na portálu iSport.cz už příští úterý 27. srpna. Od té doby si budete moci skládat svoje týmy. Rozpočet budete mít 70 milionů a na výběr spoustu šikovných hokejistů z české extraligy, kteří pro vás budou v reálných zápasech sbírat body.

První a oficiální soutěž Tipsport extraligy připravil od nové sezony pro hokejové fanoušky portál iSport.cz První a oficiální soutěž Tipsport extraligy připravil od nové sezony pro hokejové fanoušky portál iSport.czFoto iSport.cz
A bude to opravdu velká "věda" stát se tím nejúspěšnějším!

Od nové sezony totiž vedle stávajících statistik přibudou nové kategorie jako blokované střely, hity, měřit se bude čas strávený na ledě, počítat se budou vyhraná buly.

To vše bude OFICIÁLNÍ díky dohledu přesných statistiků hokejového svazu!

Svoje týmy si sestavíte ze tří kompletních pětek (2 obránců a 3 útočníků) a jednoho brankáře. Hra bude velmi dynamická, protože úspěšnost hokejistů ovlivní jejich cenu, v návaznosti na to se změní i rozpočet soutěžících. A to tak, že to bude velmi znát. Také proto je důležité sestavu pečlivě vybírat.

Ale nemusíte se bát do své sestavy "říznout". Měnit hráče můžete každý den! Abyste byli co nejvíce v obraze a neudělali zbytečnou chybu, najdete potřebné informace každý den na iSport.cz a kompletní servis pravidelně každé úterý a čtvrtek v deníku Sport.

Pro vaše dotazy a nápady je připravena také facebooková stránka iSport Fantasy extraligy. Tak neváhejte a zapojte se i vy! Do spuštění iSport Fantasy extraligy už zbývá jen pár hodin...

Zapojte se i vy do iSport Fantasy extraligy! Zapojte se i vy do iSport Fantasy extraligy!Foto iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud