21.8.2019 • 05:00

Soutěž o sluchátka AKG za 3490 korun! Kdo je výhercem?

Vstoupit do diskuse
0

Zasoutěžte si s námi o nejnovější sluchátka prémiové značky AKG v hodnotě 3 490 korun. Je to jednoduché. Stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a pak už jen čekat, jestli se štěstěna usměje právě na vás.



Samsung přichází na český trh s nejnovější řadou bezdrátových sluchátek prémiové značky AKG, která se může chlubit studiovou kvalitou zvuku.

Pro sportovní nadšence je určen konkrétně model AKG N200A. Sluchátka jsou bezdrátová a po plném nabití vydrží až osm hodin telefonního hovoru nebo přehrávání hudby. Samozřejmostí je také voděodolnost a vydrží dokonce i ponor do hloubky jednoho metru. Tato novinka podporuje také technologie Talk Thru a Ambient Aware, díky nimž můžete do sluchátek spustit poslech okolí nebo jej naopak zcela odfiltrovat.

Jejich doporučená cena je 3 490 korun, avšak na jednoho z vás čekají zcela zdarma. A co pro to musíte udělat? Stačí jen správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

A jelikož je model AKG N200A, o který soutěžíme, určen sportovcům, ponese se ve sportovním duchu i naše otázka: 

Kolik kilometrů měří v součtu trasy nadcházejících iSport LIFE závodů pro dospělé, které se budou konat na podzim?

Soutěž potrvá do čtvrtka 29.8. Následující den vybereme jednoho výherce, jehož jméno zveřejníme pod tímto článkem. Své odpovědi zasílejte na mail isportlife@cncenter.cz. Do předmětu napiště "Soutěž o sluchátka", do těla zprávy pak kromě správné odpovědi nezapomeňte uvést také své jméno. Každý smí soutěžit pouze jednou.

Malá nápověda: na podzim se budou konat ještě tři závody, v Brně, pražské Divoké Šárce a Říčanech u Prahy. Informace o nich najdete na našem webu www.isportlife.cz.

Výherkyní soutěže o sluchátka AKG se stává paní Petra Nováková.

Správnou odpovědí bylo 24,1 km (nadcházejícími závody jsou: Brno 8 km + Divoká Šárka 7 km + Říčany 9,1 km). Do slosování jsme zařadili i soutěžící s odpověďmi 16,1 km (pouze podzimní závody: Divoká Šárka 7 km + Říčany 9,1 km).

Sluchátka AKG N200A jsou určena sportovcům.Foto Samsung

 


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora
18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}