17.6.2019 • 10:53

Speciální výběh se Šárkou Strachovou: plno vody a skvělá atmosféra

Vstoupit do diskuse
0
Pršelo. A ne úplně málo. Přesto na speciální výběh s naší bývalou skvělou lyžařkou a olympioničkou Šárkou Strachovou dorazilo ke dvaceti běžcům. Navíc, najít si čas v neděli, místo toho, aby vyspávali, se též cení. Společný výběh byl zaměřený na úplné začátečníky, pro které Šárka na stránkách iSport LIFE připravila 28 denní tréninkový plán na pět kilometrů. 


Pokud si myslíte, že přišli na sraz do kliniky Vo2max jen ti, kteří jsou s během na úplném začátku, tak se mýlíte. V klusající skupině byli i tací, kteří běhají ultra nebo maratony. Našli se dokonce i nadšenci, kteří dorazili na společné setkání vlakem až z Českých Budějovic.
 
Musím přiznat, že bylo skvělé být s lidmi, kteří přišli užít si společenskou událost, než řešit časy, naběhané kilometry nebo průměrné tempo. Tohle bylo přátelské setkání těch, kteří pohyb prostě mají rádi, proto není divu, že po běhu pokračovala živá debata u kávy.
Výběh se Šárkou Strachovou
Výběh se Šárkou Strachovou
 
Pokud se budete chtít se Šárkou Strachovou potkat, tak vás zveme na naše iSport LIFE Columbia závody do Divoké Šárky v Praze. Na téhle krásné trati si budete moct zazávodit 19. října. Více informací nejen o tomto závodě najdete na iSportLIFE.cz
 

Vstoupit do diskuse
0

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}