19. prosince 2017 • 12:40

Dlapa zamířil z Chomutova do Mladé Boleslavi výměnou za Knota

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejový obránce Ondřej Dlapa zamířil z Chomutova do Mladé Boleslavi výměnou za zadáka Ronalda Knota. Oba budou v nových působištích hostovat do konce této sezony. Kluby o transakci informovaly na svých webech.


"Sháněli jsme obránce defenzivnějšího typu," řekl sportovní manažer Mladé Boleslavi Luděk Bukač. Šestadvacetiletý Dlapa si v této sezoně připsal ve 28 zápasech dva body za dvě asistence.

Chomutov před reprezentační pauzou vyhrál pouze dva z posledních 12 zápasů a sáhl ke změně v kádru. "Řešili jsme nějaké možnosti a nakonec jsme se domluvili s Mladou Boleslaví," uvedl trenér a sportovní manažer Chomutova Vladimír Růžička starší.

Třiadvacetiletý Knot zaznamenal ve 26 duelech v tomto ročníku dva body za gól a asistenci a pod Růžičkou působil dříve ve Slavii.

Dlapa má na kontě v extralize za Kometu Brno, Vítkovice a Chomutov celkem 214 utkání a 19 bodů za tři branky a 16 přihrávek. Knot ve 104 zápasech nasbíral devět bodů za čtyři góly a pět asistencí. V uplynulých dvou ročnících hrál za Slavii v první lize.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud