15. ledna 2018 • 10:55

Hokejisty Ústí nad Labem povede kouč Mareš

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejisty prvoligového Ústí nad Labem povede ve zbytku sezony trenér Tomáš Mareš s asistenty Vladimírem Machuldou a Vladimírem Evanem. Na lavičce Slovanu skončil ve středu na vlastní žádost kouč Miroslav Mach, který následně zamířil do slovenské extraligy do Nových Zámků. Dvaapadesátiletý Mareš vedl zatím dočasně tým už v sobotním duelu při výhře 3:1 ve Frýdku-Místku.


"Zvažovali jsme několik variant včetně různých trenérských kombinací. Toto trenérské složení bude bojovat o co nejlepší umístění v tabulce, včetně budování týmu pro příští sezonu, aby se ze sportovního hlediska nejednalo pouze o dohrání letošní sezony," řekl klubovému webu sportovní ředitel Ústí nad Labem Vladimír Evan.

"Hráči musí mít jasno a hlavně musí mít vnitřní motivaci předvést své nejlepší já pro případné další působení ve Slovanu. Pro některé hráče to může být ještě v této sezoně výkonnostní restart," doplnil Eva.

Ústí je před závěrečnou čtvrtinou základní části v tabulce dvanácté se ztrátou osmi bodů na osmičku pro play off. Tým v minulém týdnu opustil jeho druhý nejproduktivnější obránce Patrik Husák, který zamířil za Machem na hostování do konce sezony do Nový Zámků.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud