15. března 2018 • 18:40

Plzeň nastoupí proti Sportingu bez Krmenčíka a Hejdy, hraje Bakoš

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Plzně nastoupí do odvetného zápasu osmifinále Evropské ligy se Sportingem Lisabon v překvapivé základní sestavě bez Michaela Krmenčíka, který začne pouze na lavičce. Nejlepšího střelce domácího týmu na hrotu útoku zastoupí Slovák Marek Bakoš. Zdravotní problémy do zahajovací jedenáctky nepustily ani stopera Lukáše Hejdu.


Hejdovo místo ve středu obrany zaujal Radim Řezník, kterého na pozici pravého beka nahradil Milan Havel. Disciplinárně potrestaného levého obránce Davida Limberského zastoupil Jan Kovařík. Kvůli nemoci nejsou ani na lavičce Viktorie další stoper a kapitán Roman Hubník a útočník Tomáš Chorý. Po dvouzápasové absenci způsobené virózou se naopak vrací záložník Jan Kopic.

Lídr české nejvyšší soutěže zkusí dohnat manko 0:2 a poprvé v historii postoupit do čtvrtfinále Evropské ligy. Utkání ve Štruncových sadech začne v 19:00 v přímém přenosu ČT sport. Hlavním rozhodčím bude Němec Tobias Stieler.

Zahajovací sestavy:

Plzeň: Hruška - Havel, Řezník, Hájek, Kovařík - Hořava, Hrošovský - Kopic, Kolář, Zeman - Bakoš.

Sporting: Rui Patrício - Petrovič, André Pinto, Mathieu, Fábio Coentrao - Battaglia, Bruno Fernandes - Gelson Martins, Ruiz, Acuňa - Dost.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud