24. června 2018 • 19:48

Hlasy po utkání MS ve fotbale Japonsko - Senegal

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání skupiny H Japonsko - Senegal (2:2):


Akira Nišino (trenér Japonska): "Věděli jsme, že to bude těžký zápas. Senegal není tým, který se snadno poráží. Dokázali jsme dvakrát vyrovnat. Soupeř dal první gól, ale tým zůstal klidný a dokázal zakládat útoky, proto jsme vyrovnali. Mohli jsme hrát naším způsobem, hráči si hodně věřili, dobře pracovali s míčem a vytvářeli si šance. Věřil jsem, že ve druhém poločase si můžeme zajistit vítězství. Bod je podle mě velmi cenný, Senegal je hodně těžký soupeř a tento výsledek nám doufám pomůže v dalším zápase."

Aliou Cissé (trenér Senegalu): "Samozřejmě nás to mrzí, protože jsme dnes nehráli nejlépe ve srovnání z předchozím zápasem s Polskem. I když na hřišti nebyl ten nejlepší senegalský tým, dostali jsme se dvakrát do vedení. Hodně mě štvou oba inkasované góly. Doufáme, že proti Kolumbii ukážeme to nejlepší. Japonsko hrálo tak, jak jsme očekávali. Mají technický tým, který výborně kombinuje. Začali jsme výborně, byli blízko soupeři a zatlačili ho. To samé ve druhém poločase, ale Japonsko se pokaždé dokázalo vrátit do hry."

Sadio Mané (útočník Senegalu, střelec prvního gólu): "Pokud mám být upřímný, tak jsme trochu zklamaní. Je to normální, protože šlo Japonsko porazit. Začali jsme zápas dobře a dali první gól, ale oni vyrovnali. To samé ve druhém poločase. Japonsko jsme nepodcenili, hráli dobře, vytvořili si hodně šancí a dvakrát skórovali. Tenhle bod je důležitý a v příštím týdnu nás čeká rozhodující zápas o postup do osmifinále. Pokusíme se na něj dobře připravit."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud