16. července 2018 • 10:07

Podle De Laurentiise chtěl Ronaldo nejprve do Neapole

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo mohl být dnes představen jako posila Neapole a nikoli Juventusu Turín. Tvrdí to alespoň prezident Neapole Aurelio De Laurentiis, jemuž prý telefonoval Ronaldův agent Jorge Mendes a nabízel mu možný přestup hvězdného útočníka. Šéf druhého celku italské ligy ale z finančních důvodů odmítl.


"Ronalda nabízeli Neapoli. Mendes, jeho agent, mi telefonoval," citoval De Laurentiise deník La Repubblica. "Plánovali jsme udělat nabídku a platili bychom ho procenty z výnosů garantovanými jeho příchodem. Ale nakonec jsme si nemohli dovolit do toho investovat 350 milionů eur jako Juventus. To je mimo naše možnosti. Riskovali bychom tím, že by se klub dostal do bankrotu," dodal funkcionář a filmový producent, známý svou rivalitou k Juventusu.

Třiatřicetiletý Ronaldo, který by se v Neapoli sešel s bývalým koučem Realu Madrid Carlem Ancelottim, přestoupil z Realu do Juventusu za 100 milionů eur. Podepsal čtyřletou smlouvu, která mu má zaručovat plat ve výši 500 tisíc eur (asi 13 milionů korun) týdně.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud