10. srpna 2018 • 22:33

Chodov či Otrokovice si zahrají semifinále Czech Open

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Florbalisté Chodova, Otrokovic a pořádajícího Tatranu Střešovice postoupili do čtvrtfinále elitní kategorie mužů turnaje Czech Open v Praze a minimálně jeden z tria českých týmů si zahraje i semifinále. Chodov totiž jako druhý tým osmifinálové skupiny E narazí na Otrokovice, které vybojovaly třetí místo v "efku". Tatran prošel kvalifikací play off a čeká ho obhájce vítězství Falun.


Chodov, který si přenesl ze základní skupiny výhru nad finským týmem Nokian KrP (4:1), sice dnes podlehl Vítkovicím 2:5, ale nakonec slavil postup díky remíze s Pixbem Wallenstam 3:3 a porážce Vítkovic s Nokianem 1:3. Pražané tak budou bojovat o zopakování semifinálové účasti z loňska.

Otrokovice po porážkách v základní skupině s Falunem 1:4 a dnes s finským celkem EräViikingit 0:3 uspěly v přímé bitvě o třetí místo v osmifinálové skupině F a postup do play off proti Zugu a vyhrály 2:1.

Tatran Střešovice se po dvou remízách a porážce v základní skupině dostal na vítěznou vlnu až v kvalifikaci play off. Nejdříve vyhrál nad FBC Ostrava 3:2 po samostatných nájezdech a následně nad FbŠ Bohemians 2:1. Teď jej čeká Falun, který jako jediný ještě na turnaji neztratil ani bod.

Duel se bude hrát v sobotu od 12:30 na Podvinném mlýně a ve stejný čas se v hale na Vinohradech utká Chodov s Otrokovicemi. Další dvojice tvoří švédské celky Pixbo s Höllvikens IBF a finské Nokian KrP s EräViikingit.

Trojice českých týmů se představí i ve čtvrtfinále elitní kategorie žen. Vítkovice budou hrát s Pixbem, Chodov s dalším švédským celkem Umeou a Jižní Město se švýcarským celkem Kloten Dietlikon Jets.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud