Adam Nenadál
14. června 2012 • 13:50

Psychedelický svět Twitteru Pavla Čapka

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Komentátoři ČT jdou s dobou, to se musí nechat! Jaromír Bosák i Pavel Čapek si před startem evropského šampionátu založili účty na Twitteru a poctivě se snaží zprostředkovávat fanouškům své dojmy z Polska a Ukrajiny.



Zatímco Bosáka bezpečně identifikujete díky jeho charakteristickým hláškám (a také díky tomu, že „followuje“ samé golfisty a ani jednoho fotbalistu), tweety Pavla Čapka jsou často jako reportáž z festivalu psychedelické hudby. Televizní veterán si každopádně zaslouží uznání (to myslím smrtelně vážně a bez ironie!) za to, jak statečně se s novým médiem pere – a navíc nabízí skutečně fascinující čtení. Pojďme si jeho nejzajímavější tweety projít a s nadsázkou je oglosovat.

 

Bezva, vítejte na planetě Zemi! To, co máte na konci tweetu, je tzv. smajlík, ale správně má být takhle :-) Pokud jste tedy psal v dobré náladě, v což všichni doufáme.


Zkuste třeba Google Maps... i když, raději s tím možná počkejte. Začneme s osvojením Twitteru. Každopádně jste na správné cestě.


Trneme hrůzou! Držte se, Pavle!!!


Jejda jejda, kdo po vás převezme maršálskou hůl? Důrazně žádáme IT oddělení České televize, aby své lidi v první linii nenechávalo v Polsku napospas zrádné technice!


Pavle, vy to zvládnete!


Škoda, že neznáme jména oněch „renomovaných techniků“. Ve svém oboru jistě představují absolutní světovou špičku. S těmi fotkami nás ale už dlouho nenapínejte, skoro se to nedá vydržet!


Ten smajlík už je lepší, ale pořád to není ono. Chce to trénink! V pinčesu i v používání iPhonu!


Tak tady už jsme přímo v kuchyni komentátorského velmistra. Díky za tu možnost...


I vy lišáku! Škoda jen (zase) toho smajlíku. Ale půjdeme zápas od zápasu a ono se to zlepší!


Ne, s Ruskem to českému týmu skutečně nevyšlo. Váš souboj s technikou je ale snad ještě napínavější, než všechny fotbalové bitvy světa. Všichni novináři, kteří se kdy v terénu prali s podobnými problémy, tomu dobře rozumějí.


Máte pořádně tvrdý chlebíček. Věřte ale prosím, že my, vaši věrní televizní diváci, to umíme ocenit!


Super, konečně dobrá zpráva...


Tak teď jsme lehce zmatení, ale ten klid a pohoda nám dávají naději, že to nakonec nebude tak hrozné.


Jarek Nohavice? Tak to je jedno velké jejda jejda...


Vida, ve frontě u doktora nemají přednost ani reprezentanti.


Pozor! Koncert Jarka Nohavici (už ne Nohaviceho) ve vagóně Českých drah! Těšíme se na vaše video z exkluzivního vystoupení!


Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud