Adam Nenadál
6. ledna 2013 • 05:00

Jak jsem Janu Rezkovi udělil osobní amnestii #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Pravidelná rubrika na serveru iSport.cz s názvem #takurcite, která přináší další komentovaný přehled nejzajímavějších sportovních tweetů, je tu s novým pokračováním. Určitě největší pozornost si – alespoň na českém Twitteru – zasloužil naštvaný Jan Rezek se svou kritikou amnestií Václava Klause.



Troufám si tvrdit, že Rezek promluvil z duše většině lidí: včetně onoho přímočarého „jdu blejt.“ A musím se také přiznat, že tenhle chlapík, kterého jsem si po nafilmovaném pádu ve Skotsku zařadil do osobního „fotbalového vězení,“ v mých očích hodně stoupnul a vysloužil si tak amnestii. Díky za každý pádný názor, při němž sportovci nekoukají napravo ani nalevo, a při němž si nemusejí pomáhat žádným #takurcite

„Myslím, že Andy Murray letos vyhraje grandslamový turnaj. A pokud se mu to povede ve Wimbledonu, bude to o to sladší,“ prorokuje na prahu roku 2013 Chris Evertová. Ano, další dávka tlaku očekávání nikdy neuškodí...

Kam bulvární fotografové nemůžou, nastrčí si sami fotbalisté Twitter. Svými drahými polovičkami se v novoročním blahopřání pochlubili mimo jiné Gérard Piqué a Ansdrés Iniesta.

Ano, čtvrtfinále proti USA, to byla drsná facka. Dokonce taková, že Robert Záruba navrhuje společný reprezentační výběr s našimi východními sousedy. Změnilo by se ale něco?

Roman Kreuziger se nepochlubil partnerkou, ale novým dresem. Hlavně, ať to jezdí!

„Kanado, žádné analýzy nejsou potřeba. Neměli jste šanci.“ Drsný tweet Bobbyho Holíka po semifinále MS dvacítek, v němž Kanadu zničil tým USA. Jeden Holík kritizuje české juniory, druhý zase kanadské. Aspoň se to neplete. 

Sportovci mají v komentování politiky jednu velkou výhodu: nikdo od nich nečeká brilantní analýzy a detailní rozbory, takže si mohou dovolit mluvit (nebo tweetovat), jak jim – s prominutím – zobák narostl. Jan Rezek toho využil stoprocentně. A díky za to: Rezek si u mně právě vysloužil amnestii za nafilmovanou penaltu ve Skotsku.

„Bránit Dirka Nowitzkého byla velká zkušenost,“ svěřil se Jan Veselý. To věřím. A líbí se mi, že Veselý ani po přetěžkém začátku sezony nehází flintu do žita. Držím palce!

Jeanie Buss je dcerou majitele Los Angeles Lakers a hlavně dlouholetou přítelkyní nejúspěšnějšího kouče v historii NBA Phila Jacksona. Ten se může pyšnit unikátní sbírkou jedenácti mistrovských prstenů – tenhle ale pro Jeanie Buss znamená nejvíc. „Phil mi dal konečně prsten, který jsem chtěla,“ pochlubila se na Twitteru. Datum basketbalové svatby ještě nebylo oznámeno...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud