Adam Nenadál
29. března 2013 • 12:27

Karel Brückner na Twitteru? A proč vlastně ne? #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pravidelná rubrika serveru iSport.cz s názvem #takurcite, která přináší komentovaný přehled nejzajímavějších sportovních tweetů, je tu s dalším pokračováním.



Událostí týdne se bezpochyby stal twitterový účet 67letého Phila Jacksona, nejúspěšnějšího kouče v historii NBA. Je to skoro tak překvapivé, jako kdyby se na Twitteru náhle objevil třeba Karel Brückner.

Phil Jackson je velký a celoživotní svéráz. Svým hráčům kupoval knihy (sic!), čerpal ze šamanské magie Indiánů i z buddhismu, a nade vše miloval a miluje klid svého ranče v Montaně. Zkrátka; že i Jackson, přezdívaný Zen Master, nakonec podlehne vábení zábavné pitominky jménem Twitter, bylo krajně nepravděpodobné.

Nicméně stalo se. Tohle byl hodně zajímavý týden!

„Tohle je Twitter. Píšu sem své názory a vy mi pak kvůli nim nadáváte. Takhle to tu funguje,“ pokrčil rameny bývalý americký fotbalový internacionál Lalas. Přesné!

Fakt „lookněte“??? Au, tak to bolelo! #profesorčeštiny

Hezké komínky. A nakonec to byl i čoud!

„Přistáli jsme, zapnul jsem telefon, a hned mi přišla SMS o jednoho kamaráda, že si právě pos... kalhoty. Smál jsem se jako blázen,“ svěřil se svým followerům Andy Roddick. Ano, každý máme ten svůj humor... #takurcite

Lindsey Vonnová, nová největší fanynka golfu na světě.

Bylo by to fajn, držíme palce!

Ano, ale je o hodně menší, než před průšvihem proti Dánsku...

„Po pečlivé úvaze jsem se kvůli svým politickým názorům rozhodl nenavštívit Bílý dům. NE, dělám si srandu, nejsem idiot. Výlet zadarmo? Jasná věc!“ Ironický tweet Dustina Pennera z Los Angeles Kings, kteří coby vítězové Stanley Cupu navštívili Baracka Obamu. Penner takto narážel na Tima Thomase, který návštěvu Bílého domu před dvěma lety coby člen Boston Bruins odmítl. Třeba jen nevěděl, že to je zadarmo...?

Tímhle výhledem z okna se chlubí Usain Bolt. Pche! My tady v redakci koukáme do holešovických ulic – to je teprve nádhera!

A tímhle se chlubí Alexander Ovečkin. Pche! To my tady v redakci...

Událost týdne, jedno z nejlepších entrée na Twitter všech dob. Phil Jackson, nejúspěšnější kouč v historii NBA, se nejdříve uvedl pozoruhodným patvarem „11 champ;ipnsikp[ ringhs“ a celý Twitter se dohadoval, co tím chtěl charismatický muž přezdívaný „Zen Master“ vlastně říci. Duchovní šifra? Filozofický vzkaz? A nebo obyčejný #drunktweet? Vždyť Jackson proslul tím, že v mládí experimentoval s lehkými drogami. Pravdu měli nakonec ti, kteří tušili, že Jacksonovi se špatně ovládala klávesnice, protože měl na každém prstu mistrovský šperk... Vtipné video, báječný fór. Dvanáctý prsten pro Jacksona je za jeho uvedení na Twitter.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud