David Krejčí
5. března 2018 • 12:20

Můj hattrick v NHL? Vím, co je ještě těžší. Pro Pastu je limitem jen nebe

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ DAVIDA KREJČÍHO | Zdravím vás všechny z Bostonu. Ve čtvrtek se nám povedl zápas s Pittsburghem, nastříleli jsme osm gólů, to se často nevidí, stejně tak pět našich gólů v první třetině. Mně se navíc povedl hattrick a Pasta přidal další dva góly. V nadsázce říkám, že je těžší uspat večer moji dceru, než dát hattrick v NHL. Ona je hrozné číslo. Když řekne, že spát nebude, my rodiče máme smůlu.



Ale vážně. Někdo zmínil, že mám ze čtyř hattricků v NHL tři docílené v březnu. Osobně bych v tom nic zásadního nehledal. Že by březen byl můj měsíc, to si nemyslím. A velké závěry nedělám ani ze zápasu s Pittsburghem.

Trochu zvláštní je, že jsem hattrick zkompletoval za 34 minut, jindy čekám na jeden gól klidně pět sedm zápasů. Prostě výjimečný večer. Ale osobně to beru tak, že už je to dávno pryč. V NHL není nic staršího než poslední zápas. Pro nás je to teď ten vítězný s Montrealem. Je třeba soustředit se na další utkání, já to mám nastavené tak, že se koncentruju na každé střídání a dál se ani nedívám.

Před týdnem k nám vyměnili z Rangers Ricka Nashe a jsme moc rádi, že takového borce tady máme. Rick je světová třída, potvrzoval to v New Yorku, v Columbusu. Všichni věříme, že bude velké věci předvádět taky u nás. Kouč mi ho dal do lajny, hrajeme spolu a zatím to docela šlape. Pořád je tam ale hodně věcí, které si musíme vyříkat, probrat. Každopádně je moc příjemný mít po boku hokejistu takového kalibru. Říkám, jen se víc sladit.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud