28. ledna 2012 • 05:00

iSport Expert: Jiráčka čeká křest ohněm na hřišti Bayernu Mnichov

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUTĚŽTE S iSport Expert | Vedoucí mančaft německé bundesligy Bayern Mnichov přivítá na svém hřišti devátý tým tabulky Wolfsburg. Dokáže tým, za který by mohl nastoupit i český reprezentant Petr Jiráček, odolat útočné síle domácích, vedené sniperem Mario Gomezem? Své znalosti můžete ukázat v soutěži iSport Expert!



Statisticky to pro Wolfsburg nevypadá moc nadějně. Na Bayern ztrácí čtrnáct bodů v tabulce a co se skóre týče, tak se se současným lídrem tabulky také nemůže rovnat.

Mnichovští v dosavadních osmnácti utkáních nastříleli 44 branek a pouhých 13 inkasovali.Wolfsburg má naopak zápornou bilanci a za stejný počet zápasů vstřelil pouze 24 branek a naopak 34 jich obdržel.

Premiérový start v novém týmu si explzeňský záložník odbyl v minulém kole, když nastoupil v základní sestavě proti Kolínu nad Rýnem a spolu s Janem Polákem se mohl radovat z vítězství 1:0. "Musím se hodně zlepšovat," zůstal však o po úspěšném startu do prestižní soutěže na zemi český reprezentant.

Zajímavý duel 19. kola německé nejvyšší soutěže začíná v 15:30, zápas budeme sledovat ONLINE a vy si můžete v naší soutěži iSport Expert znovu zatipovat.

Dnešní otázka zní:
Porazí fotbalisté Bayernu Mnichov o dva a více gólů Jiráčkův Wolfsburg?

Ribéry byl sice vyloučen, přesto se mohli Goméz a Alaba se svými spoluhráči radovat z výhry
Ribéry byl sice vyloučen, přesto se mohli Goméz a Alaba se svými spoluhráči radovat z výhry

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud